Kas

Etimesgut Jandarma Komutanlığı okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Ekm

Okulumuzda Yangın Tatbikatı yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen ekipler; yangın söndürme teknikleri ile ilgii öğrencilerimize uygulamalı eğitim verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşu Törenle kutlandı.

Ekm

Erasmusdays etkinlikleri çerçevesinde 41 öğrencimizile birlikte Eymir gölünde bisiklet etkinlimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Ahilik Kültür Haftası okulumuzda yapılan etkinlikler ve programla birlikte kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Lösev gönüllüsü Sayın Hazal Çolak okulumuz öğrencilerine Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında seminer vermiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Erasmusdays etkinlikleri çerçevesinde; projelerimizi tanıtmak ve yaygınlaştırmak amacı ile okul bahçesinde tanıtım standımızı açtık. Öğrencilerimiz Ali Enes Dadak ve Efe Karakocaoğlu; Erasmus projelerimiz I've got the POWER ve ErasmusFest hakkında tanıtım yaparak broşür dağıttılar.

Ekm

Erasmusdays etkinlikleri çerçevesinde; öğrencilerimiz Simay Ecrin Altınoluk, Zeynep Naz Keskin, Ali Enes Dadak ve Yiğit Ege Ayhan ile birlikte Sezai Karakoç Anadolu Lisesinde düzenlenen konferansa katıldık. Öğrencilerimiz gittikleri ülkelerede yaşadıkları deneyimleri akranlarıyla paylaştılar, sorularını cevapladılar.

Ekm

ErasmusFest isimli Erasmus projemizin İzlanda toplantısı öğrencilerimiz Zeynep Naz KESKİN, Melis ŞENER. Nazlı Hial YILDIZ ve öğretmenlerimiz Murat İLHAN ve Volkan ARCA'nın katılımları ile 24-30 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Öğrencilerimiz spor konulu toplantıda yüzme, Kapalı spor salonu oyunları, doğa yürüyüşü etkinliklerinin yanısıra, geleneksel oyunları da öğrendiler. Adrenalin Park'ta parkur oyunlarını da başarı ile tamamladılar.

Ekm

Mevlid-i Nebi etkinlikleri kapsamında okulumuz Konferans salonunda program düzenlendi. Mevlid-i Nebi haftası nedeniyle okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenleri eşliğinde öğrencilerimiz tarafından alemlere rahmet ve insanlığa örnek olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizi anma, anlama programı 29 Eylül Cuma günü okul müdürümüz öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

Eğitim Oratamında Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikoloji Etkileri konulu sunum, Rehber Öğretmenimiz Semra Özdemir tarafından öğretmenlerimize verildi.