Şbt

Final AkademiAnadolu ve Fen Lisesinden Mustafa Kiziroğlu motivasyon semineri vermiştir. “Kendimi engellettirmem” konulu seminer için kendilerine teşekkür ederiz

Şbt

Ankara Valiliği İl Jandarma Komutanlığı "Trafik Hayattır" seminerini öğrencilerimize vermişleridr.

Sunumu yapan;

J. asb kd bçvş Mustafa Meydan

J. asb üçvş Fatma Akdere Çakır'a çok teşekkür ederiz.

Ankara İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

J.Ast Çavuş Samet Çakmak

Etimesgut İlçe Jandarma Turkuaz Karakol Komutanlığı

J.Üst Çavuş Makbule Eren

J.Üst Çavuş Aysun Uğurlu tarafından okulumuzda Siber Zorbalık,  Mobil Oyunlar, Şifre Belirleme, Güvenli İnternet Kullanımı ile ilgili öğrencilerimize seminer vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Şbt

Gezi Gözlem klübümüz bu gün sosyal sorumluluk projesine Altı nokta körler derneğini ziyaret ederek başlamış, bu etkinlik okulumuz öğrencileri üzerinde büyük bir farkındalık yaratmış, Görme engellilerin sorunlarını dinleyerek asıl hedeflerinin bilinçlendirmek ve asıl çözümün eğitim olduğunu ifade etmişlerdir ‎.

Şbt

Bugün yaklaşık 2.5 saat süren Okul Zümre Başkanları toplantımızı yaptık. Çok güzel çalışmaların kararlarını aldık. Planlamamızı yaptık. Zümre Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Ock

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz

Ock

Almanca öğretmenimiz Zekiye Yalçıner yürüttüğü poroje ile e-Twinning kalite etiketi almıştır. Kendilerini tebrik ederiz.

Ock

10. Sınıflarla yapılan Bilgi Yarışmasını 10/E sınıfı 1. ,10/A sınıfı 2. ve 10/B sınıfı 3. olarak tamamlamıştır. Tebrik ederiz.

Ock

9. sınıflar arasında yapılan bilgi yarışmasında 9-D sınıfı birinci,9-B sınıfı ikinci ve 9-A sınıfı 3. olmuştur. Tebrik ederiz.

Ock

11-A ve 11-B sınıfları arasında yapılan bilgi yarışmasını 10 puan farkla 11-A sınıfı kazanmıştır. Tebrik ederiz

Ock

27 Aralık Atatürk'ün Ankaraya Gelişi törenle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Hacettepe Üniversitesi Tanıtım Günlerine 12. sınıflarımızdan öğrencilerimizle katıldık.

Ara

Merhamet ve Şiddet Konulu Seminer Etimesgut Müftülüğünden Vaiz Sinan Arslan tarafından 10. sınıf öğrencilerimize verilmiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Gönüllü Tema Eğitmeni Sayın Ali Gökmen 10. sınıflarımıza İklim Değişikliği ile ilgili seminer vermiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.