Ara

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Klübü olarak geliri ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi desteklemek ve yeniden kullanımı özendirmek amacıyla 2.el satış mağazamız FNÇarşı’yı yarın öğle arası açıyoruz.Tüm öğretmen ve öğrencilerimizi bekliyoruz.

Ara

Diyetisyen Merve Kuşcu, Kader Çakır ve Cevdet Karaca öğrencilerimize Sağlıklı Beslenme konusunda seminer verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

9 Kasım'da  Cumhuriyet Müzesini gezdik.

18 Ekim'de Temelli Piknik Alanı Doğa Gezimizi yaptık

Ara

Etimesgut Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Okulum Temiz Belgesi Sertifika Töreni yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK; ödülümüzü, Okul Müdüremiz Gülcan Dağ DOĞANAY'a takdim etmişlerdir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri ile Çedes Projesi Aralık Ayı değeri olan Yardımseverlik ve Merhamet değeri etkinlikleri kapsamında Etimesgut Mevlana Diyanet Gençlik Merkezinde Mutfak Atölyesi yapılmıştır. Öğrencilerimiz mutfak atölyesinde mantı ve pizza yaparken yardımlaşmanın önemini anladılar.

Ara

Faruk Nafiz Çamlıbel Anadolu lisesi Sağlık Temizlik Beslenme kulübü öğrencilerimiz, klüp öğretmeni Ümran SOYBİLGİN başkanlığında Atatürk Orman Çiftliğinde eğlenceli ve öğretici bir ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.  Ormanların önemi ve  bir ağacın yetişmesinin zorluğu  hakkında öğrencilerimiz çok kıymetli bilgiler edindi. Bu güzel etkinliği gerçekleştirmemizde bize yardım eden Ankara Orman Genel Müdürlüğü’ne, Ağaçlandırma Şube Müdürümüz Burak beye, okul müdiremiz sayın Gülcan Dağ DOĞANAY hanımefendiye teşekkürleri bir borç biliriz.

Ara

Okulumuzda ders seçimi ve yabancı dil eğitimi ile ilgili İlay hoca tarafından 10. Sınıflara ve 11 -12. Dil sınıflarına seminer verilmiştir

Kas

Rehberlik servisi öğretmenlerimiz tarafından tüm 9. Sınıflara değişen sınıf geçme yönetmeliği,devamsızlık ve sosyal sorumluluk projesi konuları anlatılmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Ostim Teknik Üniversitesinden hocalarımız; Bora ÖÇ ve Ase TOPÇU 10. Sınıflarımıza “Siber Suçlar” konulu seminer çalışması yaptılar. .Kendilerine teşekkür ediyoruz..

Kas

Öğretmenlerimiz Özgür Özsoy ve Necati Bağcı öğrencilerimize Ödül ve Disiplin Kurulu ile ilgili seminer verdiler

Kas

Diyabet Günü nedeniyle sınıflarımızda bilgilendirme yapıldı, ilgili videolar izlendi.

Kas

Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde; Atatürk'ün resmini  okulumuz duvarına boyadılar. Kendilerine teşekkür ederiz.