Ekm

Mrt

2020-2022 yılına ait eTwinning Okul Etiketini 2. sefer almaya hak kazandık.

Ekm

Okulumuz Erasmus "Storytelling" isimli projemizin Polonya toplantısına 19-26 Ekim 2019 tarihleri arasında öğrencilerimiz İlayda KARATEPE, Dilara ALKAN, Zeki Metehan YEŞİLYURT, Kadir YEŞİLOVA, Mustafa ALTINALMAZLAR, Melike DİZDAR ve öğretmenlerimiz Volkan ARCA, Dilek İMAN katılmışlardır. Projemizin 3. toplantısında öğrencilerimiz yapılan etkinliklerle Polonya günlük basit konuşma sözcüklerini öğrenmişler, Polonya halk danslarını oynamışlar ve hikayelerle ilgili çizimler yapmışlardır.

Kas

May

"Storytelling" isimli Erasmus projemizin İtalya toplantısına öğrencilerimiz Taha Enes KOÇER, Kardelen ABİDİNOĞLU, Ahmet Yaman KUMSER, Yunus Berke KELEŞ, Fatmanur ORUN, Zehra UÇAK ve öğretmenlerimiz Zeki Gerçek ÖZSARAÇ, Volkan ARCA katılmışlardır.

Mrt

Call for Tolerance isimli Erasmus+ projemizin Polonya toplantısına öğrencilerimiz Gülay GÜLTEKİN, Selcan ÇEVİK, İrem KAYA, Ceyda Nur IRMAK ve öğretmenlerimiz Melike AKIN, Gaye ÜLKÜ, Hacer YAYLA, Volkan ARCA katılmışlardır.

Fast Food´un zararları yapılan etkinlikle öğrencilere anlatıldı.

Kas

Okulumuz Erasmus projesi "Call for Tolerance" Hollanda toplantısına öğrencilerimiz İhsan Kağan Özdemir, Rabia Albayrak, Melike Çırpanlı, Ayberk Kalkan,  Matematik öğretmenimiz Volkan Arca, İngilizce öğretmenimiz  Hacer Yayla ve edebiyet öğretmenimiz Hafize Bekmez katılmışlardır. Öğrencimiz Melike Çırpanlı geleneksel enstrümanların tanıtımı ile ilgili olarak Saz enstrümanını tanıtmış ve bir canlı performans sunmuştur.