Kas

Rehberlik servisi öğretmenlerimiz tarafından tüm 9. Sınıflara değişen sınıf geçme yönetmeliği,devamsızlık ve sosyal sorumluluk projesi konuları anlatılmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Ostim Teknik Üniversitesinden hocalarımız; Bora ÖÇ ve Ase TOPÇU 10. Sınıflarımıza “Siber Suçlar” konulu seminer çalışması yaptılar. .Kendilerine teşekkür ediyoruz..

Kas

Öğretmenlerimiz Özgür Özsoy ve Necati Bağcı öğrencilerimize Ödül ve Disiplin Kurulu ile ilgili seminer verdiler

Kas

Diyabet Günü nedeniyle sınıflarımızda bilgilendirme yapıldı, ilgili videolar izlendi.

Kas

Görsel Sanatlar öğretmenlerimiz Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde; Atatürk'ün resmini  okulumuz duvarına boyadılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Etimesgut Jandarma Komutanlığı okulumuz öğrencilerine Trafik Eğitimi verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. Yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Ekm

Okulumuzda Yangın Tatbikatı yapıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesinden gelen ekipler; yangın söndürme teknikleri ile ilgii öğrencilerimize uygulamalı eğitim verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz.

Ekm

Ankara'nın Başkent Oluşu Törenle kutlandı.

Ekm

Erasmusdays etkinlikleri çerçevesinde 41 öğrencimizile birlikte Eymir gölünde bisiklet etkinlimiz gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Ahilik Kültür Haftası okulumuzda yapılan etkinlikler ve programla birlikte kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Ekm

Lösev gönüllüsü Sayın Hazal Çolak okulumuz öğrencilerine Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında seminer vermiştir. Kendilerine teşekkür ederiz.